Faceți căutări pe acest blog

marți, 22 mai 2012

Tunsorile asimetrice. Ai curaj?

Un bob asimetric, usor de obtinut si purtat, daca ciufulesti cu ceara cateva suvite rebele.




















Tunsoare scurta, asimetrica, suvitele din fata ceva mai lungi si ceafa tunsa baieteste: iata o tunsoare supersexy si foarte en vogue.

O tunsoare mai dramatica, potrivita unui par bogat, cu fir gros si unei firi nonconformiste.





































Contrastul de culori bine alese pune cel mai bine in evidenta o tunsoare asimetrica.



















Tunsoarea "pe sub par" iti da ocazia sa-ti schimbi des coafura. Iti poti acoperi zona de par scurt sau o poti expune partial.






marți, 15 mai 2012

Explozie de culori

Culorile vii au darul de a ne imprumuta o stare de bine vecina cu euforia. Chiar si faptul ca ne remarcam usor dintr-o multime de gri, bej si negru, ne poate face sa ne simtit mai speciali.
Acesoriile colorate intregesc tinuta.
Start wearing purple!
Nu mai exista nici un tabu in amestecarea imprimeurilor si texturilor diferite ale materialelor.
Atitudine...colorata.



Picioare bronzate plus pantofi in culori vii = waw
Piesele vintage se potrivesc perfect in trendul culorilor vii.

duminică, 13 mai 2012

Denim cutoffs

Taie-ti jeansii vechi, trece-i prin clor, distruge-i cu lama si razatoarea de legume si ai cei mai cool pantaloni ai verii fara sa dai nici un ban in plus!!!! Dar inainte sa-i iei la purtat, citeste 4 reguli esentiale:
1. Asigura-te ca picioarele tale arata impecabil: sunt epilate si macar putin bronzate, chiar si cu un autobronzant, daca nu ai avut timp de plaja.
2. Daca descoperi aproape tot piciorul, pastreaza o tinuta simpla in partea de sus: un T-shirt clasic sau o bluza la baza gatului. Picioare dezgolite + decolteu adanc arata ieftin.
3. Daca jeansii scurti arata bine cu orice balerini sau sandale cu talpa dreapta, fii atenta daca te hotarasti sa-i combini cu sandale platforma sau tocuri inalte! Mocasinii pot fi o alternativa. Evita tocurile stiletto.
4. Ai ales jeansii sunt foarte scurti? Ai grija sa ti se potriveasca pe talie si fund, iar picioarele tale sa fie subtiri, fara urma de celulita si putin tonifiate. Verifica-ti tinuta si la spate, in oglinda!



Platform-mania

Platformele au inceput deja sa castige destul de mult teren, inca din acest sezon, asa ca nu aveti decat sa va cumparati cel putin trei perechi pentru aceasta vara si sa exersati mersul pe ele, inainte de a va aventura pe strada. Iata cateva sugestii foarte apreciate pe blogurile de street style.